BOSCH CAR SERVICE

KING

IMG_20200516_120824-scaled
Auto servis King osnovan je 2008 godine u Kostajnici. Počeli smo sa radom kao mala trgovina auto dijelovima. Svojom ljubaznošću, znanjem, usluznošću, dostupnosću u svakom momentu, a isto tako i kvalitetom i širokim asortimanom zadobili smo povjerenje nasih klijenata. Zahvaljujući ukazanom povjerenju, s vremenom se obim posla povećavao, a samim tim i mi smo se proširivali.

Boschev servis automobila – stručnjaci za automobile. Pravo mjesto za izvanrednu kvalitetu servisa za vaš automobil. Bilo da tražite savjet, popravak ili servis, možemo vam ponuditi potpunu uslugu koja će uključivati jedinstvenu stručnost Boscha, vodećeg svjetskog dobavljača originalne opreme za gotovo sve marke vozila. Stručnjaci iz našeg servisa automobila posjeduju sve tehničke vještine i opremu za rad s najnovijom tehnologijom za motorna vozila svih marki čime se osigurava njihov savršeni rad. Tako da je vaš automobil uvijek u najboljim mogućim rukama kada ga odvezete u Boschev servis automobila na održavanje i popravak.

Za sve što je potrebno vašem automobilu, Vaš auto servis KING!

BESTDRIVE SERVICE

KING 2

DSC_0817-scaled

Kako bismo našim dragim klijentima ponudili potpunu uslugu proširili smo našu djelatnost na vulkanizaciju, prodaju alu feluga i guma za sve vrste vozila. U godinama koje su iza nas prateći trendove i uvažavajući želje naših klijenata postali smo dio BestDrive porodice.

BestDrive, premium servisna mreža njemačke korporacije Continental, otvorila je svoje prve servisne centre za auto dijelove i gume u Bosni i Hercegovini i sa ponosom ističemo da smo postali ovlašteni franšizni partner/servis gore navedenog koncerna. Iako je ova servisna mreža vrlo razvijena širom cijelog svijeta, ovi servisni centri su prvi takvog tipa u široj regiji jugoistočne Europe. BestDrive servisni centri nude široku lepezu proizvoda i usluga, uključujući i gume svjetski poznatih brendova Continental, Sportiva, Semperit, Gislaved, Barum i General Tire. Vrlo je bitno napomenuti da BestDrive servisna mreža niti u kojem slučaju nije ograničena samo ponudom guma Continental grupacije. Svaki servisni centar nudi široki izbor brendova guma i auto dijelova vodećih svjetskih proizvođača.

Cilj svakog BestDrive servisa je isti: postati prvi izbor svakog kupca nudeći vrhunsku uslugu servisa auta i guma, uz prodaju kvalitetnih proizvoda svjetski poznatih brendova po najpristupačnijim cijenama uz garanciju i kvalitetu po njemačkom modelu. Globalno, BestDrive servisna mreža ima više od 2.000 poslovnica i franšisnih partnera u 15 različitih država kao što su Njemačka, Španjolska, Francuska, Italija, Švedska i Južnoafrička Republika. Kombinacija domaćih i internacionalnih eksperata koji rade u bliskoj kooperaciji osigurava maksimalnu kompetitivnu prednost za ovu servisnu mrežu .
Continental AG je osnovan 1871. godine u Njemačkoj, a danas broji preko 235.000 zaposlenika u 60 zemalja svijeta sa prihodom većim od 44 milijarde eura u 2017. Godini.